klappeAstrid Klappe (sinds 2004 advocaat) is een gedreven en gepassioneerd advocaat. Zij onderscheidt zich door haar betrokkenheid bij de mens achter de cliënt. Zij is scherp, fel en creatief in haar pleidooien en gaat tot het uiterste om het recht te laten zegevieren. Astrid vecht dagelijks, voor en met haar cliënten, tegen instanties als de Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Jeugdzorg en het Openbaar Ministerie.

Astrid Klappe legt zich toe op het jeugdrecht. Naast bijstand die zij verleent aan minderjarige verdachten in jeugdstrafzaken, heeft zij met name veel ervaring met de behandeling van verzoeken tot uithuisplaatsing- en/of ondertoezichtstellingen van kinderen. In deze zaken staat zij zowel de ouders als de minderjarigen bij.
Daarnaast kunt u bij Astrid terecht voor advies en bijstand in omgangs- en gezagskwesties. Astrid is lid van de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten.

Ook op strafrechtelijk gebied heeft Astrid Klappe ruime ervaring, zo stond onder andere zij de hoofdverdachte bij inzake de moord op Marinus Ooms te Haulerwijk, de verdachte in de zaak rondom de vermissingen van Deborah Rosiek, de hoofdverdachte van de dodelijke schietpartij in de wijk Kruiskamp in Den Bosch, de verdachte van het schietincident in de slachterij in Zeeland.

Astrid Klappe is niet in dienst bij Ausma De Jong Advocaten B.V. doch werkt uitsluitend voor haar eenmanszaak Klappe Advocatuur.

Details

Vakgebied(Jeugd)strafrecht, Jeugdrecht en Familierecht
FunctieAdvocaat

Contactinfo

Emailklappe@ausmadejong.nl
Mobiel nummer06 162 794 26
Telefoon kantoor030 605 1550