Willem Jan Ausma Coach

Gedeprimeerd door de bezuinigingen op de gefinancierde rechtsbijstand en de afname van het aantal strafzaken? Het is wat het is. Blijf niet klagen maar ga op zoek naar alternatieven. Geen enkel probleem is het waard om er eindeloos over te blijven tobben. Ik help je graag op weg.

Er is meer in het leven dan de advocatuur. Ik sta nog steeds vol overgave verdachten bij die een verhaal hebben en met mijn levenservaring wil ik ook anderen graag helpen om het juiste pad te kiezen of terug te vinden. 

Om die reden ben ik naast advocaat ook professioneel coach geworden. Wat begon met het begeleiden van cliënten gedurende het (straf-)proces en het leren omgaan met de gevolgen van een misdrijf, is uitgegroeid tot het coachen van collega advocaten en juristen, ondernemers en mensen die om wat voor reden dan ook vastlopen in hun werk of leven.

Ik help graag anderen op weg om het leven leuker te maken.

De oplossing zit in jezelf, maar vaak heb je iemand nodig om je daarin te begeleiden. Ik beschik over goede en positieve capaciteiten en heb inmiddels veel ervaring om mensen verder te helpen, zodat ze weer de goede richting in het leven vinden. Ruimte en rust vinden om te doen wat je werkelijk wilt doen, dat is mijn uitgangspunt. 

Je hoeft geen specifiek probleem te hebben om een coach te raadplegen. Werken en leven brengen veelal ook zorgen met zich mee. Wat is er fijner dan te sparren met iemand om je beslommeringen en zorgen te bespreken. Mensen maken zich vaak (onnodig) veel zorgen. Het is de kunst van het leven om gebeurtenissen en zaken in het juiste perspectief te plaatsen. Ik kan jou daarbij helpen door naar je te luisteren. Door de vragen die ik je stel kunnen zaken in een ander daglicht komen te staan. Op die manier krijg je weer nieuwe energie om door te gaan of nieuwe wegen in te slaan.   

Werkwijze

Het inschakelen van een coach heeft al heel wat mensen geholpen om weer blij en gelukkiger te zijn, bij het bevorderen van persoonlijke groei, het maken van moeilijke keuzes of het inslaan van een andere weg met meer positiviteit.

Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek om te bezien op welke wijze ik je kan helpen om je doelen te bereiken.

Bekijk hier wat mijn beweegredenen en drijfveren zijn voor mijn werk als coach