Juridische Hulp Online

Snel een helder juridisch advies zonder afspraak op kantoor? Dat kan online! Vermeld kort en bondig uw vraag en eventueel het parketnummer waarna er een online afspraak wordt gemaakt. Er zijn vele varianten mogelijk, zoals Facetime, videobellen met Whatsapp of andere online diensten en zelfs een ouderwets telefoongesprek.

De Online Advocaat biedt de mogelijkheid om online een advocaat te raadplegen. Geen gedoe met afspraken op kantoor maar op ieder gewenst tijdstip tegen zeer scherpe tarieven overleg met een advocaat voor advies op maat.

 

Betaling vindt vooraf plaats door middel van een betaalverzoek. Stukken kunnen gescand worden en vooraf op de mail worden gezet. Gemak dient de mens, ook voor een snel en vertrouwelijk gesprek met een advocaat.

Tegen het scherpe tarief van  € 50,– kan in 20 minuten uw zaak worden gesproken en bekeken worden wat de eventuele vervolgstappen zijn.

Met de Online Advocaat bent u iedereen een stapje voor.

Strafdossier opvragen

Om te weten waar de zaak over gaat en wat er als bewijs kan worden aangevoerd is het van belang om over het strafdossier te beschikken.

Prijs: € 25,-

Start nu

Online consult

Een online gesprek van 20 minuten met een advocaat om te weten wat van belang is in de zaak en welke argumenten er zijn aan te voeren.

Prijs: € 50,-

Start nu

Advocaat mee naar zitting

Beschikking over het strafdossier, vooraf een adviesgesprek en met een advocaat naar de zitting.

Prijs: € 500,-

Start nu

Bezwaar strafbeschikking OVJ

Niet eens met de ontvangen strafbeschikking van het Openbaar Ministerie. Vul het formulier in en ontvang binnen een werkdag een rechtsgeldig bezwaarschrift zodat zaak voorkomt bij de rechter.

Prijs: € 20,-

Start nu

Verzet Coronaboete

Niet eens met de ontvangen boete danwel strafbeschikking wegens overtreding van de Coronaregelgeving? Laat de zaak voorkomen bij de rechter en voorkom eventueel een strafblad.
Vul het formulier in en ontvang binnen een werkdag een juridisch gecontroleerd bezwaarschrift.

Prijs: € 20,-

Start nu