201908.05
0

Blog Willem Jan Ausma – De strafbeschikking advocaat

Naar aanleiding van de nodige kritiek op de strafbeschikking deed onze minister van Justitie en Veiligheid begin april aan de Tweede Kamer de toezegging dat per 1 oktober a.s. iedere verdachte altijd een advocaat krijgt toegewezen bij het uitvaardigen van een strafbeschikking. Meer weten, lees hier de blog van Willem Jan over de strafbeschikking advocaat.

201914.01
0

Advocaat Onno de Jong staat kroongetuigen in liquidatieprocessen bij.

’Liegen ze dan gaat hun deal eraan’ Rechtbankverslaggever Saskia Belleman in gesprek met Onno de Jong, lees hier het artikel uit de Telegraaf. ‘Als je je bek opentrekt, dan pakken we je familie’ Rechtbankverslaggever Saskia Belleman in gesprek met Wilson Boldewijn over de rol van kroongetuigen in grote zaken, en de impact die dit heeft….

201824.07
0

Afhakende Pro-deo advocaten

in Weblogs

Afhakende Pro-deoadvocaten… Ze zijn KEI-hard nodig Helaas verschijnen er steeds vaker berichten in het nieuws dat menig advocaat de toga aan de wilgen hangt. Verdorde wilgen die al geruime tijd een lijden aan een ernstig tekort aan water en het moeten doen met grondstoffen die sedert jaren niet aangevuld zijn. Onder die omstandigheden sterft het…