Online advocaat

Snel een helder juridisch advies zonder afspraak op kantoor? Dat kan online! Vermeld kort en bondig uw vraag en eventueel het parketnummer waarna er een online afspraak wordt gemaakt. Er zijn vele varianten mogelijk, zoals Facetime, videobellen met Whatsapp of andere online diensten en zelfs een ouderwets telefoongesprek.

De Online Advocaat biedt de mogelijkheid om online een advocaat te raadplegen. Geen gedoe met afspraken op kantoor maar op ieder gewenst tijdstip tegen zeer scherpe tarieven overleg met een advocaat voor advies op maat.

Betaling vindt vooraf plaats door middel van een betaalverzoek. Stukken kunnen gescand worden en vooraf op de mail worden gezet. Gemak dient de mens, ook voor een snel en vertrouwelijk gesprek met een advocaat.

Tegen het scherpe tarief van  € 50,– kan in 20 minuten uw zaak worden gesproken en bekeken worden wat de eventuele vervolgstappen zijn.

Met de Online Advocaat bent u iedereen een stapje voor.

  • Strafdossier opvragen – € 25,–
    Om te weten waar de zaak over gaat en wat er als bewijs kan worden aangevoerd is het van belang om over het strafdossier te beschikken.
  • Online advies – € 50,–
    Een online gesprek van 20 minuten met een advocaat om te weten wat van belang is in de zaak en welke argumenten er zijn aan te voeren.
  • Advocaat mee naar zitting – € 500,–
    Beschikking over het strafdossier, vooraf een adviesgesprek en met een advocaat naar de zitting.

Neem contact op