Strafrecht advocatenkantoor Ausma De Jong

Ausma De Jong Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in het strafrecht. Wij doen ook pro deo-zaken en treden op bij alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland.

Strafrechtgebieden
Binnen het strafrecht zijn er veel gebieden waarin onze advocaten zich hebben onderscheiden:

  • Levens- en gewelddelicten
  • Zaken omtrent verdovende middelen
  • Zedenzaken
  • Vermogensdelicten
  • Ontnemingszaken
  • Cassatie
  • Rijden onder invloed

Persoonlijk begeleiding
Deskundige begeleiding vinden wij erg belangrijk en staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast is ook de persoonlijke aandacht van belang en wordt iedere zaak op geheel eigenwijze en ‘to the point’ bepleit. Aan de hand van de stukken wordt de aanpak van de zaak besproken. Gedetineerden worden regelmatig bezocht.

Contact
Indien u bent gearresteerd, gedetineerd of gedagvaard kunt u of kan uw familie contact met ons opnemen. Tijdens kantoortijden kunt u bellen naar 030 6051550. Voor dringende zaken zelfs 24-uur per dag via 06 222 01 221.

Online diensten
In de praktijk blijkt dat juridische diensten duur kunnen zijn, ook in het strafrecht wat voor velen een drempel is om op een advocatenkantoor toe te stappen. Wij denken dat dit simpeler en betaalbaarder kan. Naast bijstand van onze advocaten kunnen cliënten ook gebruik maken van onze online diensten. In samenwerking met Juridische Hulp Online kunnen diverse procedures grotendeels zelf in gang worden gezet en kunnen juridische documenten op de juiste wijze door de cliënt zelf worden opgesteld. De advocaat hoeft het document alleen nog maar te controleren en in te dienen.

Juridische Hulp Online stelt iedereen in de gelegenheid op snelle en betaalbare wijze de juiste strafrechtelijke procedure te voeren.

Wij bieden de volgende online diensten aan

Wij vinden het niet chique om de zaken waarin onze advocaten hebben opgetreden op onze website uit te lichten maar met de juiste zoekwoorden ontstaat er een goed beeld waar onze kracht ligt.

Met Ausma De Jong Strafrechtadvocaten kiest u voor goede en gedegen strafpleiters met optimale inzet voor zowel de juridische als de menselijke kant van de zaak.